Fitness trenéři

 

Hledat a filtry

Hledání

Chcete začít sportovat? Zobrazte si seznam sportů, které refcoach nabízí a najděte ten pravý pro vás.

Najít sport
Výsledky vyhledávání
Seřadit:
Monika Žeravová
Nabírá
0

0 hodnocení

Monika Žeravová

 

Fitness Maximus, Koněvova, Praha 3
Věnuji se těhotným maminkami následně maminkám s dětmi.Dále všem kdo se rozhodnou cvičit Přednosti je cvičení s vlastní vahou TRX - fitslidy Kruhový trénink Tvarování postavy Naučím vás správně jist
Lucia Vantrubová
Nabírá
5

3 hodnocení

Lucia Vantrubová

 

Praha, Czechia
(+ 1 další )
Začínáš cvičit a nevíš jak na to? Nebaví tě cvičení na strojích v posilovně? Chceš zdravé a funkční tělo? Nabízím ti několik možností, viz "služby". Profesionální přístup, skvělá atmosféra, hafo endorfinů a samozřejmě výsledky, které jsou vidět!
Daniel Vlach
Nabírá
0

0 hodnocení

Daniel Vlach

 

Form Factory Fitness Center Vršovická, Vršovická, Praha 10-Vršovice
Během tréninkových lekcí v posilovně se zaměřuji na správnou techniku cvičení. Využívám funkční vzpírání podle Landmine University a funkční trénink, kruhový trénink, silový trénink a kondiční trénink. Součástí lekcí je dechový a pohybový stereotyp
Renáta Zubalíková
Nabírá
0

0 hodnocení

Renáta Zubalíková

 

Eagle fitness, Nademlejnská, Praha 9-Hloubětín
Jsem několikanásobná mistryně ČR v závodním tanci, mistryně ČR v Aerobicu a vášnivá instruktorka fitness.Též certifikovaný trenér, který se zaměřuje na problematické partie těla, nabírání svalové hmoty a také redukce hmotnosti. Komunikativní a vtipná:-)
Tomáš Schulze
Nabírá
0

0 hodnocení

Tomáš Schulze

 

Fitness centrum zimák - mobilizace, Rudolická 1700, Most
Věnuji se sportu ve všech směrech. Teď mě zajímá primárně fitness a zlepšení fyzické a zdravotní stránky z kineziologického hlediska. Zaměřuji se na redukci, objem a bolest beder. Včetně rad ohledně jídelníčku.
Sebastian Klimt
Nabírá
0

0 hodnocení

Sebastian Klimt

 

Evropská 370, Praha 6-Dejvice
Čůůůs! Chceš zhubnout špek, nabrat svaly nebo zvýšit úroveň svojí fyzické kondice? Pak jsem tu přesně pro tebe! Přečti si o mně pár slov, abych tě přesvědčil, proč si vybrat právě mě.
Petra Dobrovolná
Nabírá
0

0 hodnocení

Petra Dobrovolná

 

FIALA’S GYM, Zdislavická, Praha 12-Kamýk
Fitness se věnuji více jak 8 let ,jsem Trenérka s licenci Akademie Ronnie instruktor ve Fitness a Výživový poradce. Během toho se stále vzdělávám na různých kurzech, abych tak měla co nabídnout svým klientům. Fitness je strašně rozmanitý obor.
Veronika Kosskova
Nabírá
0

0 hodnocení

Veronika Kosskova

 

Olympia Fitness Hostivař, Strašnická, Praha 15-Hostivař
Zdravím všechny, příznivce Fitness světa, já sama jsem v tomto světě každý den, moc mě baví lidi motivovat k lepším výsledkům, zároveň pozorovat jejich změny a splnění si jejich cílů. Pokud i Ty si nadšenec a chceš něco změnit, tak se ozvi a zvládneme to!
Natálie Polanská
Nabírá
5

4 hodnocení

Natálie Polanská

 

Vojtíškova 1783/2, Praha 11-Chodov
Chceš si splnit sen o lepší postavě, kondici a ještě se odreagovat i naučit něco nového o svém těle? Jsem tu pro Tebe! To a ještě více se dozvíte v mém představení, tak směle do toho.
Peter Libič
Nabírá
0

0 hodnocení

Peter Libič
Trenér akademie INNER VIBE studio

Bechyňova 8, Praha 6-Dejvice
(+ 1 další )
Ahoj, moje meno je Peter a našim spoločným cieľom bude ukázať Vám že aj diskomfortom sa dá dostať ku komfortu vo vašom osobnom živote. Veľmi rád Vám ukážem to ako to vidím ja a pomôžem Vám nájsť cestu, ktorá bude určená len a jedine Vám.